Erasmus MC Aesthetics biedt eerlijk advies en goede zorg. Als onderdeel van de afdeling Dermatologie, hebben wij veel achtergrondkennis over de huid. Dit vormt een goede basis voor het verrichten van cosmetische behandelingen en zorgt voor een evenwichtig advies voor de verbetering van uw huid.

Erasmus MC Aesthetics is een opleidings- en kenniscentrum op het gebied van cosmetische dermatologie. Hier worden AIOS dermatologie (artsen in opleiding tot dermatoloog) opgeleid in dit vakgebied. Dermatologen die reeds een eigen praktijk voeren in een ziekenhuis of privékliniek krijgen hier nascholing. Voorts doet het instituut onderzoek naar de technieken die gebruikt worden bij behandelingen in de cosmetische dermatologie en naar huidveroudering in het algemeen.

Behandelteam

De behandelingen worden uitgevoerd door artsen in opleiding tot dermatoloog onder supervisie van een van de behandelaars. De verantwoordelijkheid voor de behandelingen die uitgevoerd worden ligt bij de arts, die de supervisie heeft over de behandelingen.

Erasmus MC Aesthetics is een onderdeel van de afdeling dermatologie van het Erasmus MC Rotterdam (hoofd: Prof. Dr. Tamar Nijsten).


Prof. Dr. Errol Prens
dermatoloog

Dr. Martijn van Doorn
dermatoloog

Drs. Merel Hamer
arts-onderzoeker

Dr. Robert van der Leest
dermatoloog

Dr. Armanda Onderdijk
arts in opleiding tot dermatoloog

Drs. Leonie Schelke
cosmetisch arts

Dr. Peter Velthuis
dermatoloog

Drs. Leon Wijne
dermatoloog

Drs. Petra Dikrama
dermatoloog

Dr. Renate van den Bos
dermatoloog

Mw. F. van Santen
schoonheidsspecialist

Drs. Tom Decates
cosmetisch arts

Welke behandelingen vinden er plaats?

Tot de cosmetische dermatologie worden de volgende behandelingen gerekend:

  • Botox en fillers (voor het opvullen van rimpels en voor contourverbetering)
  • Huidverbetering d.m.v. peelings en diverse apparaten
  • Behandelingen met diverse typen lasers en andere apparatuur, o.a. voor littekens, bloedvatstructuren, tatoeages, pigmentafwijkingen, overbeharing
  • Vulling van contourafwijkingen met eigen vet (lipofilling)
  • Bovenooglidcorrectie
meer informatie